Wil jij een bedrijfslogo laten ontwerpen?

Een bedrijfslogo laten ontwerpen is niet zomaar iets wat je even snel doet. Een logo is namelijk een heel belangrijk onderdeel van de uitstraling van jouw bedrijf. Het is vaak een van de eerste dingen die potentiële klanten van jouw bedrijf zien. Bovendien kan een goed logo helpen bij het werven van klanten.

Waarom is een bedrijfslogo belangrijk?

Het is voor elk bedrijf belangrijk om een bedrijfslogo te hebben. Zoals ik hierboven heb vermeld, is een bedrijfslogo vaak het eerste wat potentiële klanten van jouw bedrijf zien. De eerste indruk moet altijd goed zijn. Daarom is het belangrijk dat je een bedrijfslogo hebt die professioneel overkomt en de vertrouwen van potentiële klanten wekt. Het bedrijfslogo komt overal op terug. Het kan op zichzelf als marketingmateriaal worden gebruikt op bijvoorbeeld jouw kantoorpand en/of briefpapier. Tevens kun je het ook op ander marketingmateriaal zoals posters en flyers gebruiken. Het is daarom niet alleen belangrijk om een bedrijfslogo te hebben, maar ook dat het logo goed in elkaar zit.

Wat is een goed bedrijfslogo?

Jouw bedrijfslogo moet zo in elkaar zitten, dat mensen in een oogopslag kunnen zien met wat voor een bedrijf ze te maken hebben. Bedenk dus goed wat voor een bedrijf je hebt en welke boodschap je
naar jouw doelgroep wilt uitdragen. Bovendien is het belangrijk dat jouw bedrijfslogo er professioneel uitziet. Dan kom je op klanten namelijk geloofwaardig en betrouwbaar over, waardoor ze sneller jouw dienst of product zullen afnemen.

Door wie kun je een bedrijfslogo laten ontwerpen?

Het beste is om jouw bedrijfslogo te laten ontwerpen door een professioneel grafisch ontwerper. Hij heeft ervoor geleerd om logo’s te maken die goed in elkaar zitten en professioneel ogen. Bovendien weet hij ook hoe op de beste manier de identiteit van jouw bedrijf in het logo gevisualiseerd kan worden. Nog een bijkomend voordeel is dat het logo niet alleen professionele oogt, maar ook uniek zal zijn.

Laat jouw bedrijfslogo ontwerpen bij Studio 071

Wil jij jouw bedrijfslogo laten ontwerpen door een professioneel grafisch ontwerper? Dan ben je bij Studio 071 aan het juiste adres. Tim Juffermans is de eigenaar van deze ontwerpstudio en heeft ruime ervaring met het ontwerpen van goede bedrijfslogo’s.

Hier vind je een overzicht van de designs die hij door de jaren heen heeft ontworpen. 

Jouw nieuwe bedrijfslogo laten ontwerpen?

Misschien maak ik wel die perfecte voor jou!