Jouw illustraties, van ons bureau

Ben je op zoek naar een illustratie van een ervaren bureau? Studio 071 is je match! Wij maken illustraties voor jouw tijdschrift, flyer of visitekaartje. Zo krijg jij een hoogstpersoonlijk product dat altijd iets toevoegt. Wie wil dat nou niet?!

Je kunt alle kanten op (wel liefst de onze)!

Een illustratie is altijd een goed idee. Persoonlijker dan een stockfoto, sprekender dan alleen tekst. Met een illustratie kun je een persoonlijke stijl neerzetten. Denk aan een tweedimensioneel portret versus een surrealistisch landschap. Maar de techniek speelt ook een duidelijke rol. Wil je iets met stevig, traditioneel lijnwerk of juist zacht en dynamisch? Als illustratoren weten wij precies hoe we jouw idee kunnen uitvoeren.

Een professionele aanpak hoort erbij

Tuurlijk, je kunt zelf wel een schetsje maken. Maar je brengt je auto toch ook naar de garage als je een andere lak wilt? Precies. Liever niet zelf rommelen in Paint, maar ga voor een professioneel bureau! Breng jouw idee voor een illustratie naar onze tekentafel. Dan krijg je geen hobbygedoe, maar een geweldig product én een persoonlijke aanpak. Zo is jouw tijdschrift of boek een mooi geheel!

Illustratie bureau HM
Illustratie bureau Leiden
Illustratie bureau Leiden
Illustratie bureau 071

Laat Tim jouw illustraties maken

Tim Juffermans richtte 10 jaar (!) geleden Studio 071 op. Hij houdt van een persoonlijke, professionele aanpak. Niet 1 mailtje en direct van betalen, pannenkoek! Nee, regelmatig contact over het proces. Hij kan met veel stijlen uit de voeten (ehhh handen) en heeft ruime ervaring met tijdschriften, drukwerk, boeken en schilderingen! Heb je z’n Ramses Shaffy al wel eens gezien?

Hoe gaat zo’n proces precies?

Tim maakt eerst een afspraak met je, om eens te praten. Wat is jouw idee? Waar is de illustratie voor bedoeld? Een nieuw boek, een flyer of wil je je muur laten beschilderen? (Ja, dat wil je!) Zijn jullie allebei enthousiast? Dan gaat Tim aan de slag met een schets en legt hij zijn gedachtegang uit. Daar mag jij feedback op geven, zodat hij dat kan verwerken in stap 2 – de ontwerptekening. Ook daar komt jouw feedback om de hoek kijken. Daarna maakt Tim het af, en ligt zijn illustratie op jouw bureau!

Kan Tim aan de slag met jouw illustratie?

Zit je al te stuiteren? Zet Tim aan het werk met jouw opdracht. Wees gerust, er is ruimte voor een vrijblijvend gesprek vooraf. Bel Tim op 0614698181 of mail naar tim@studio071.nl.