Door wie kun je een illustratie laten maken?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een illustratie wilt hebben. Bijvoorbeeld om je boodschap te versterken met een verhelderend beeld of om een creatieve manier te communiceren naar je klanten. Natuurlijk kun je proberen om er zelf een te maken. Echter is de kans groot dat het eindresultaat niet mooi is als je er niet de juiste vaardigheden en middelen voor hebt. In dat geval kun je het beste een illustratie laten maken door een illustrator.

Wat is een illustrator?

Een illustrator maakt afbeeldingen in opdracht en probeert een boodschap, eventueel van van een opdrachtgever, ze helder mogelijk te communiceren door middel van een afbeelding.
Over het algemeen wordt bij een illustrator gedacht aan iemand die de illustraties maakt in een boek. Echter kan een illustrator door veel meer bedrijven en organisaties worden ingezet. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de afbeeldingen op verpakkingsmateriaal of aan de illustraties op flyers en posters. Al deze illustraties zijn door illustratoren gemaakt.

Studio 071
Illustratie Los Magazine
Illustratie laten maken festival
Illustratie laten maken boek
Illustratie laten maken festival
Illustratie laten maken boek

Wat kan een illustrator voor jou betekenen?

Wil jij graag jouw illustratie laten maken door een illustrator? Dan heb je een goede keuze gemaakt! Bij een illustrator weet je namelijk zeker dat het eindresultaat professioneel zal zijn met een helder boodschap voor je bedrijf. Als je een illustrator inschakelt, zal hij eerst vragen naar jouw wensen over de illustratie. Overigens zal hij ook graag met je meedenken, waardoor je waarschijnlijk op een nog mooiere illustratie uitkomt. Nadat de illustrator jouw wensen in kaart heeft gebracht, kan hij voor jou aan de slag.

Laat Studio 071 jouw illustratie maken!

Studio 071 is een ontwerpbureau dat in 2009 door Tim Juffermans is opgericht. Tim heeft gestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en koos als afstudeerrichting voor illustratie. Sinds het afronden van zijn opleiding mag Tim zichzelf professioneel grafisch ontwerper en illustrator noemen. Hij heeft ruime ervaring in het maken van illustraties voor bedrijven en organisaties. Denk aan illustraties voor posters, boekcovers, collum’s, animaties, decor, verpakkingen, communicatie campagnes om maar wat te noemen. Hierdoor hebben deze bedrijven en organisaties op een originele manier hun doelgroepen weten te bereiken.

Wat is de stijl van Tim Juffermans?

Als je door Tim jouw illustratie wilt laten maken, kun je rekenen op een levendig en originele illustratie met een persoonlijk tintje. Door middel van autonome kunst zorgt Tim er altijd voor dat hij de juiste doelgroep aanspreekt.

Zijn zeer individuele en zorgvuldig ontwikkelde designs verbinden onlosmakelijk autonome kunst en het gericht aanspreken van de doelgroep.

In zijn werk zie je invloeden terug van streetart, comics, animatie, tattoos, David Attenborough en nog veel meer.

Wat kun je verwachten?

Als je ervoor kiest om Tim jouw illustratie te laten maken, kun je rekenen op een professionele, maar zeker ook persoonlijke aanpak. Als eerste zal er een persoonlijk gesprek tussen jou en Tim plaatsvinden. Dit kan zowel telefonisch, bij jou op locatie of in Studio 071. Tijdens dit gesprek kun je aan Tim vertellen wat jouw wensen zijn. Aan de hand van dit gesprek maakt hij een of meerdere schetsen. Deze schetsen laat hij aan jou zien, waarbij hij ook vertelt hoe hij erop is gekomen. Wanneer je de schetsen goed vindt, kan Tim een ontwerptekening maken. In deze tekening kun je al wat beter zien wat het eindresultaat zal worden. Wanneer je ook hiervoor een akkoord hebt gegeven, kan Tim de uiteindelijke illustratie maken. Bij Studio 071 word je dus tijdens het hele proces betrokken en kun je rekenen op een zorgvuldig ontwikkelde design.

Wil jij Tim jouw illustratie laten maken?

Wil jij door Tim jouw illustratie laten maken? Dat kan! Neem geheel vrijblijvend contact op om een eerste gesprek aanvragen. Dat kun je doen door te bellen naar +31614698181 of door een bericht te sturen naar tim@studio071.nl.